함양산삼축제

함양산삼축제 행사 더보기 영상으로 보는 함양산삼축제 함양산삼축제 축제소식

본문 바로가기

D-day

Language

커뮤니티

축제후기
HOME > 커뮤니티 > 축제후기
몽골-엥크볼로
Өнгөрсөн баасан гарагт сургуулийнхаа найзууд болон багш нартай
Хамянг гэдэг газар луу явсан. Бид нар алхангаа Хамянгийн хүрээлэн буй орчинг үзэж сонирхсон.
Миний хувьд анх удаа очсон газар болохоор их сонирхолтой байсан. Мөн найзуудтайгаа олон гоё зураг авхуулсан.
Сансам нь эрүүл мэндэд маш сайн учраас тэнд хөгшин хүмүүс ихээр ирсэн байсан.
Сансамаас гадна өөр бусад эрүүл мэндэд сайн олон бүтээгдэхүүн байсан.

지난 금요일에 학교 친구들과 선생님들과 함께 함양에 다녀왔어요.
우리는 걸으면서 함양의 경치를 구경했어요.
제가 처음 보는 곳이라서 아주 재미있었어요. 그리고 친구들과 같이 사진을 많이 찍었어요.
산삼이 건강에 아주 좋아서인지 그곳에 노인들은 많이 왔어요. 그리고 산삼뿐만 아니라 다른 건강에 좋은 것도 많이 있었어요. 좋은 추억을 만들었어요.